Drazí pozůstalí na Mall.tv ve prospěch Divadla Na Prádle

LASOAktuality

Omezení provozu divadel znamená pro spoustu souborů i divadelních prostorů značné potíže. To je i případ Divadla Na Prádle, kde náš spolek LASO hraje drtivou většinu svých her. Nepobírají na svou činnost žádnou podporu a dlouhá doba bez představení pro ně znamená vážnou existenční hrozbu. Proto jsme se rozhodli pro ně a čistě v jejich prospěch jedno mimořádné benefiční představení uspořádat.

Ode dneška, tj. úterý 7.4.2020 od 16:00 je ZDE v rámci programu #kulturažije na Mall.tv k dispozici záznam našich Drahých pozůstalých. Představení je spojeno se sbírkou (resp. přesněji „dobrovolným vstupným“ za zhlédnutí této virtuální show).

Tímto vás na naše představení srdečně zveme – ať už jste ho v minulosti někdy „naživo“ viděli nebo ne. A pokud vás to bude aspoň trochu bavit, prosíme jménem LASA i jménem všech našich skvělých spolupracovníků z Divadla Na Prádle, o drobný příspěvek – díky Donio.cz je to velmi snadno realizovatelné přímo z linku se záznamem a vše jde výhradně ve prospěch divadla.

Sdílejte...